The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yakışır fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Mono blok beden strüktürsı şube sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlanmaktadır.

üste gene yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en az yarısının bina dışına açılmasını zaruri kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de muayyen kriterlere reva bulunmak zorundadır. Farklı beceri özelliklerle nitelikli bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yönlü olarak gestaltldığı takdirde olması umulur rastgele bir mesele katsında öncelikle kişi güvenliğinize sözıcı bir teminat oluşturacaktır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli esen ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder artışını getirmektedir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit eylemek ciğerin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden sorumlu özel yapılardan düşünce kısaltmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına oranlı yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına normal türler tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen yapılabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler henüz azca maliyeti ve alan kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit Yangın Kapısı devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın bapları özellikle yangın sırasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile vacip yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir başka unsur ise emniyet adına ihtiyaç mahsus şiabat contalardır.

Report this wiki page